"> Uncategorized Archives - Page 3 of 10 - Luahan Kisah

Aku cerai kan isteri kedua depan bini aku time tu isteri kedua aku tengah hamil 3 bulan. Isteri kedua aku menagis.

Salam warga krt. Aku suami ade 2 isteri. Aku khwin dua tanpa pengetuan isteri pertama. Mase isteri pertama aku dapat tahu aku nikah lagi. Terus dia megmuk. Dia mintak cerai tpi aku tak sanggup sebab aku ade anak dengan dia. Aku pujuk2 dia terima isteri kedua aku tapi dia maki hamun aku. Dia halau aku … Read more Aku cerai kan isteri kedua depan bini aku time tu isteri kedua aku tengah hamil 3 bulan. Isteri kedua aku menagis.

kalau balik kampung. saya suka kalau dia tidak ikut sebab rumah ibu ayah saya rumah papan jadinya kalau dia tidur jadi bergegar rumahnya. lg kan saya ada baby tgh malam menyusu 2 3x

Salam admin hide profile ye. nak mintak pendapat bawang rangers sekalian. macam mana ye nak hadap suami kuat dengkur? dengkur yang luar biasa. dia jenis badan besar, boroi. ada resdung asma. Kuat merokok, sampai mulut pun berbau. kadang kalau ckp dengan dia sampai tahan nafas. Masa mula2 kahwin dulu tak sampai seminggu tidur sekali, sebab … Read more kalau balik kampung. saya suka kalau dia tidak ikut sebab rumah ibu ayah saya rumah papan jadinya kalau dia tidur jadi bergegar rumahnya. lg kan saya ada baby tgh malam menyusu 2 3x

pernah satu kali dia lempang saya didepan orang ramai kerana saya bagitau dia yang dia tua tak laku tapi saya masih lagi kawal emosi saya dan terus sabar.

Salam admin Saya rasa sangat sedih…sy bernikah dengan suami orang…saya sangat cintakan dia..umur saya 18 Tahun dan suami saya 43 tahun..sebelum kahwin..hubungan kami selalu terkantoii..Isteri dia bnyak kali jmpa saya menangis2 merayu agar saya tnggalkan suami dia …alasan kononya dia tak nak tinggal husband dia sebab dia tak kerja dan anak ramai. Padahal baru je … Read more pernah satu kali dia lempang saya didepan orang ramai kerana saya bagitau dia yang dia tua tak laku tapi saya masih lagi kawal emosi saya dan terus sabar.

Suami saya juga jenis tak tahu malu bila dia bawa bini orang keluar dan dia tak bertanggung jawab langsung, duit belanja dapur, duit tuition anak semua saya tanggung

Saya telah mendirikan rumah tangga selama 17 tahun, hari ini saya nak tanya pendapat kawan². Suami saya ni jenis yang suka control sangat tak bagi saya jumpa parents saya, saya mempunyai 3 orang, dia akan pukul saya dan anak saya, kalau balik rumah emak saya. Time raya pun dia tak bagi saya dan anak² saya … Read more Suami saya juga jenis tak tahu malu bila dia bawa bini orang keluar dan dia tak bertanggung jawab langsung, duit belanja dapur, duit tuition anak semua saya tanggung

saya juga dipukul setiap kali saya minta untuk pulang ke rumah ibu saya yang lebih kurang 15 minit dari rumah kami, pernah saya dipukul hanya sebab terlewat masak nasi,

Assalamualaikum admin & pembaca krt.. Saya harap kisah saya dapat dijadikan pembakar semangat isteri2 yang teraniaya di luar sana. Tujuan saya menulis semata mata untuk beri kesedaran pada kaum isteri diluar sana. saya merupakan wanita yang telah berkahwin diusia muda. saya berkahwin umur 21 tahun..sepatutnya diusia sebegini saya berada di ipta.. Namun atas dasar cinta … Read more saya juga dipukul setiap kali saya minta untuk pulang ke rumah ibu saya yang lebih kurang 15 minit dari rumah kami, pernah saya dipukul hanya sebab terlewat masak nasi,

Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki jvdi min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9.

Salam min.. tolong hide profil saya. Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki ju di min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9. memang saya akui dulu memang ade main, tapi dah lama tinggal, nak jadikan cerita kawan saya bagi tau ade orang … Read more Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki jvdi min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9.

Mak mentua hanya masak untuk aku dan anak2 tapi makanan yang bukan dalam ketegori pantang dan jahitan aku terbuka lagi ya Allah sakitnya hanya Allah yang tahu

Assalammualikum warga krt..tujuan aku menulis nurkilan ini bukanla untuk mengaibkan sesiapa. aku sendiri pun banyak khilafnya cuma nak kongsikan pengalaman aku sahaja. Kekadang aku tertanya2 kenapa sampai sekarang aku masih tak dapat lupakan dan tak dapat maafkan apa yang berlaku dekat aku dan anak2 selama aku berpantang di rumah mentua. Alhmdulillah bersalin anak ke 2 … Read more Mak mentua hanya masak untuk aku dan anak2 tapi makanan yang bukan dalam ketegori pantang dan jahitan aku terbuka lagi ya Allah sakitnya hanya Allah yang tahu

Aku bekerja min tapi tak penah bagi duit gaji aku pada isteri sebab isteri aku meniaga dan kadang2 semua perbelanjaan dia yang tanggung tanpa harapkan satu sen pun duit dari aku

salam admin.. aku juga ade kisah yang ingin diceritakn. Aku suami pada isteri, ayah pada sorang anak perempuan isteri aku ssedang hamil 4 bulan sekarang. isteri aku tak lah cantik sangat. tapi dia mampu buat ape2 sahaja untk diri dia tanpa bantuan aku. Aku bekerja min tapi tak penah bagi duit gaji aku pada isteri … Read more Aku bekerja min tapi tak penah bagi duit gaji aku pada isteri sebab isteri aku meniaga dan kadang2 semua perbelanjaan dia yang tanggung tanpa harapkan satu sen pun duit dari aku

Di uji tidak miliki zuriat yang cepat dan bila dah hamil suami pula dipaksa kawin dengan wanita lain. Saya rasa sangat sedih macam2 saya buat utk dapatkan zuriat

Assalammualaikum admin KRT. Hide kan profil saya. Min boleh tak post status sy ni. Saya sorang isteri perkahwinan saya dan suami hampir 6 tahun. Harini saya rasa sangat gembira bila doktor sah kan saya hamil 6 minggu anak pertama kami.tapi Min, dalam masa yang sama saya sedih sangat, bulan depan suami saya nak kawin lain … Read more Di uji tidak miliki zuriat yang cepat dan bila dah hamil suami pula dipaksa kawin dengan wanita lain. Saya rasa sangat sedih macam2 saya buat utk dapatkan zuriat

Isteri saya marah saya pada malam pertama sampai bunyinya macam dia jelous saya duk sembang dengan mate dia dalam kedai makan depan dia

Assalamualaikum. Minta hide yer min. Saya ni suami kepada student yg dah ada anak sorang dan tengah tunggu yang kedua dalam bulan 7. saya kurang sihat dan tak berjerja tetap walau dulu saya ada kerjaya yang sangat bagus. buat masa ni saya buat parttime ehailing tapi tak mampu nak tanggung semua sebab siang saya terpaksa … Read more Isteri saya marah saya pada malam pertama sampai bunyinya macam dia jelous saya duk sembang dengan mate dia dalam kedai makan depan dia