"> Uncategorized Archives - Page 10 of 10 - Luahan Kisah

Tapi tiap kali balik kerja dia nak rehat aku paham tapi kalau sampai anak2 pun dia buat taktau,dia kira serah kat aku yang handle

Salam,di sini nak kongsikan kisah kawan baik yang cerita pada aku kisahnya. Assalamualaikum. Sekadar ingin pendapat warga sekalian. Ceraikan atau cari lain? Kisahnya aku ni suami dan bapa pada 2 cahaya mata. Kami suami isteri bekerja. Isteri bekerja swasta dan aku ada company sendiri. Isteri aku ni aku tak tau perangai apa sebenanrnya. Pergi balik … Read more Tapi tiap kali balik kerja dia nak rehat aku paham tapi kalau sampai anak2 pun dia buat taktau,dia kira serah kat aku yang handle

Dia Cakap Dia Nak Pergi Korea Kerja Sana. Dia Tinggalkan Aku Satu Sen Nafkah Pun Tak Bagi.. Rupanya Dia Pegi Korea Dengan Nenek Tua Tu..

Salam KRT . Aku ingin meluah dan minta pendapat dari kalian semua. Ujian terhadap diriku bertimpa selama 2tahun ni. 2018 aku kehilangan anak aku ketika beliau berusia 6 bulan kerana menghidapi kanser.. 2019 pulak ALLAH uji aku dengan suami pulak.. Umur aku dengan suami aku sama iaitu 26tahun.. Lepas beberapa bulan anak aku meninggal,, aku … Read more Dia Cakap Dia Nak Pergi Korea Kerja Sana. Dia Tinggalkan Aku Satu Sen Nafkah Pun Tak Bagi.. Rupanya Dia Pegi Korea Dengan Nenek Tua Tu..

Lepas 3 minggu nikah aku period tapi aku tipu cakap laki aku masa itu aku sedang keguguran

Assalam warga krt..aku nk meluah ape yang telah trpendam lama..Aku dulu janda takde anak dan sekarang dh berkahwin dengan orang bujang muda dr aku dan mnpunyai 3 anak hasil prkahwinan aku dngan dia..apa yang menhantui aku dulu masa aku couple dengan laki aku skrang ni aku bnyak kali bersama. perangai dia ok cuma aku yang … Read more Lepas 3 minggu nikah aku period tapi aku tipu cakap laki aku masa itu aku sedang keguguran

Mil pula cakap aku ni lebih berusia pada anaknya jadi aku kenalah mengalah siap dituduhnya aku ada jantan lain katanya anak dia yang beritahu. fitnah yang berat diberikan demi mnutup kejahatan sndiri.

Assalam min. mohon hide profile aku. Disini aku nak share kisah hdupku sbgai ibu tunggal. Dah 1 Abad aku bcerai n bsarkn anakĀ² sorang diri. Aku redha dengan ketentuan Allah buatku. aku ibu tunggal pada 2 orang anak. dari anak ke 2 lahir aku membsarkn dia tanpa kasih sayang seorang ayh. Aku dan ex bcinta … Read more Mil pula cakap aku ni lebih berusia pada anaknya jadi aku kenalah mengalah siap dituduhnya aku ada jantan lain katanya anak dia yang beritahu. fitnah yang berat diberikan demi mnutup kejahatan sndiri.

isterinye ke 2 nya sedang mengandung dah scan anak lelaki dan sejak hari tu hati saya tak tenang. pd minggu pertama memang suami sy tak jumpa isteri ke 2 nya

salam admin.. mohon hide profile saya..saya ibu kepada 3 org anak perempuan.. dalam dua bulan yang lalu. saya dapat tahu suami saya bernikah senyap2. mereka dah bernikah dalam 6 bulan mcm tu. fitrahnye sebagai isteri yg diduakan memang saya mengamuk dan keadaan menjadi huru hara. suami saya ni seorang yang suka berdusta. dan berbohong. perkahwinan … Read more isterinye ke 2 nya sedang mengandung dah scan anak lelaki dan sejak hari tu hati saya tak tenang. pd minggu pertama memang suami sy tak jumpa isteri ke 2 nya

Aku pon warning lg pempuan tu nak tunjukkan semua bukti kat laki dia tapi dia nye ayat maki aku macam2. Bile aku tunjuk kt laki aku memule dia macam mrh

Assalammualaikum min. Hide fb ye min. Macam ni la. Rumahtangga aku sekarang berjalan macam biase je min. TAK de kekurangan kasih sayang dr suami aku.. Semuanya berjalan macam biase. Malah bertambah tambah kasih syang dia kat aku. Tapi ade jgk kisahnya min. Perangai suke melayan wasap antara isteri orang n laki orang. Bermula bln 3 … Read more Aku pon warning lg pempuan tu nak tunjukkan semua bukti kat laki dia tapi dia nye ayat maki aku macam2. Bile aku tunjuk kt laki aku memule dia macam mrh