"> Uncategorized Archives - Luahan Kisah

Sekarang saya menghidap knser family dan suami tidak menahu hal nie kerana saya tidak mahu family saya risau. mak ayah sudah tua , masalah kesihtan dorang pun perlu dijaga

Assalamualaikum admin.. sila hidekan profil saya yer.. tahun nie masuk tahun kedua saya berkhwin.. sekarang saya ade seorang cahaya mata.. sebenarnya saya sekarang sedang berhdapan dengan perangai suami saya. tidak dinafikan kadang2 isteri yang tinggal berjauhan PJJ nie bnyak dugaannya, mungkin nie sudah peluang yang keberapa kali dah saya beri kepadanya.. suami saya gemar dan … Read more Sekarang saya menghidap knser family dan suami tidak menahu hal nie kerana saya tidak mahu family saya risau. mak ayah sudah tua , masalah kesihtan dorang pun perlu dijaga

Bila bergaduh aku yang menangis kat hujung pintu min, aku yang terluka dengan makian dia dengan segala hinaan dia min . Aku miskin min ,

salam min , tolong siarkan kisah saya , saya guna account adik saya . Min , saya dah berkahwin dengan isteri saya sudah hampir 3 tahun. sekarang saya 24 isteri saya muda dari saya. maknanya kami kahwin muda. Aku nak mengadu dengan keadaan aku min. Bini aku ni selalu mengamuk, kadang2 benda kecil dia mengamuk. … Read more Bila bergaduh aku yang menangis kat hujung pintu min, aku yang terluka dengan makian dia dengan segala hinaan dia min . Aku miskin min ,

Sedih aku min dia memang tahu asam pedas kegemaran aku min tapi bukannya dia nak belikan kami makanan. kalau bungkuskan kuah asam tu pun aku dah suka sangat2 kuah sahaja cukuplah tak payahla beli ikan dia nanti mahal kuah sedap boleh cicah nasi tapi hampa min

salam admin krt.tolong siarkan kisah saya ini agar jd panduan buat insan2 bergelar suami diluar sana. nama saya A. saya dah kahwin dengan N selama 14 tahun. sebelum kawin kami dah kawan on off selama 6 tahun. 13 tahun hidup bersama dan kami dikurniakan 4 org anak. 3 perempuan 1 lelaki..yang last lelaki baru usia … Read more Sedih aku min dia memang tahu asam pedas kegemaran aku min tapi bukannya dia nak belikan kami makanan. kalau bungkuskan kuah asam tu pun aku dah suka sangat2 kuah sahaja cukuplah tak payahla beli ikan dia nanti mahal kuah sedap boleh cicah nasi tapi hampa min

Sekarang istri aku sudah tidak memasak lagi selama berberapa hari ini dan bila aku pulang dari kerja atau mahu pergi kerja dapur pun tidak berasap lagi. hubungan kami pun agak suram.

hai admin aku seorang suami yang sudah bekahwin slama setahun dan msih belum dikurniakan anak. rumah tangga aku ok2 sahaja tak da apa msalah berat cuma berkaitan hal isteri aku yang mana aku tidak suka sikapnya yang suka mendesak aku untuk makan.. buat pengetahuan semua aku ini memang seorang yang kurang makan dari zaman aku … Read more Sekarang istri aku sudah tidak memasak lagi selama berberapa hari ini dan bila aku pulang dari kerja atau mahu pergi kerja dapur pun tidak berasap lagi. hubungan kami pun agak suram.

Aku dah berkahwin hampir 9 tahun dkurniakan 6 putera dan pernah hami anak ke 7 tapi keguguran faham2 la kalau anak laki ni dia punya aktif macam mana

Salam admin dan semua. Sebelum ni aku jadi makcik bawang dalam KRT ni. Aku ajak adik beradik aku kecam sekali dalam KRT ni tapi sekarang terjadi satu masalah dalam rumahtngga aku. Suka hati korang lah nak kecam aku ke nak kesian. Aku dah berkahwin hampir 9 tahun dkurniakan 6 putera dan pernah hami anak ke … Read more Aku dah berkahwin hampir 9 tahun dkurniakan 6 putera dan pernah hami anak ke 7 tapi keguguran faham2 la kalau anak laki ni dia punya aktif macam mana

Isteri tak bekerja hanya suri rumah sepenuh masa disamping menjalankan kerja mengasuh dan mengambil tempahan di kejiranan

saya suami bekerja.. ada 2 anak yang masih kecil. Isteri tak bekerja hanya suri rumah sepenuh masa disamping menjalankan kerja mengasuh dan mengambil tempahan di kejiranan.. malangnya isteri saya ni seorang yang selekeh.. bukan dari segi penampilan tapi dari segi kebersihan dalam rumah. urusan masak kemas basuh lipat susun atur perabot semua dia buat sambil … Read more Isteri tak bekerja hanya suri rumah sepenuh masa disamping menjalankan kerja mengasuh dan mengambil tempahan di kejiranan

Suami saya kerja kampung, gaji harian tak mempunyai harta dan boleh katakan dia bukan berduit tapi sifat dia playboy dari zaman bujang dia masih bawa ke zaman dah ade anak

Salam, mohon admin hide profil saya. Terdetik hati nak meluahkan dan tanya pendapat/sokongan daripada semua. Mungkin ade yang senasib dengan saya. Saye seoramg suri rumah dan mempunyai anak sorang baru umur setahun sebulan. Dulu saya bekerjaya dan gaji melebihi suami. Namun skarang, Suami tanggung semua disebabkan saye terpaksa jaga anak 24 jam. Anak masih belum … Read more Suami saya kerja kampung, gaji harian tak mempunyai harta dan boleh katakan dia bukan berduit tapi sifat dia playboy dari zaman bujang dia masih bawa ke zaman dah ade anak

Aku Tak Boleh Kalau Aku Cakap Dia Bantah Masa Mula2 Kahwin Aku Naik Tangan, Aku Lempang Dia Tumbuk Muka Dia Cekik Dia Sampai Nyawa2 Ikan Sampai Dia Pergi Kerja Dengan Muka Lebam Badan Sakit2

Salam min. aku nak share skit. hide profile sebab aku pinjam fb adik aku ni. aku suami umur dalam 25thun. isteri aku 23 tahun. kami mempunyai seorang putera yg comel. Isteri aku seorang yg tinggi lampai.¬†wajahnya manis ayu sedap mata memandang. mempunyai hati yg sangat lembut. Diatas segala kebodohan aku isteri aku mula berubah perangai. … Read more Aku Tak Boleh Kalau Aku Cakap Dia Bantah Masa Mula2 Kahwin Aku Naik Tangan, Aku Lempang Dia Tumbuk Muka Dia Cekik Dia Sampai Nyawa2 Ikan Sampai Dia Pergi Kerja Dengan Muka Lebam Badan Sakit2

Aku tak boleh kalau aku cakap dia bantah Masa mula2 kahwin aku naik tangan, Aku lempang dia tumbuk muka dia cekik dia sampai nyawa2 ikan sampai dia pergi kerja dengan muka lebam badan sakit2

Salam min. aku nak share skit. hide profile sebab aku pinjam fb adik aku ni. aku suami umur dalam 25thun. isteri aku 23 tahun. kami mempunyai seorang putera yg comel. Isteri aku seorang yg tinggi lampai.¬†wajahnya manis ayu sedap mata memandang. mempunyai hati yg sangat lembut. Diatas segala kebodohan aku isteri aku mula berubah perangai. … Read more Aku tak boleh kalau aku cakap dia bantah Masa mula2 kahwin aku naik tangan, Aku lempang dia tumbuk muka dia cekik dia sampai nyawa2 ikan sampai dia pergi kerja dengan muka lebam badan sakit2

suami seorang yang sangat baik belanja dapur dan persekolahan anak2 semua cukup dan dia juga seorang yang tak pernah tinggal solat dan rajin bangun malam buat solat sunat.

Salam admin. Ni akaun fb saya. Saya follower baru dekat Krt dan terpanggil nak meluahkan masalah saya yang semakin menjadi barah dalam rumahtangga. Saya isteri berumur 32 tahun, ibu kepada 2 orang anak. Suami juga sebaya. Saya baru beberapa bulan berhenti kerja kerana suami minta saya jaga anak2. Saya akur. Dipendekkan cerita suami saya ni … Read more suami seorang yang sangat baik belanja dapur dan persekolahan anak2 semua cukup dan dia juga seorang yang tak pernah tinggal solat dan rajin bangun malam buat solat sunat.