"> Admin, Author at Luahan Kisah - Page 9 of 10

Aku jumpa perempuan tu.. Tapi lain pulak jadinya min belum apa2 lagi perempuan tu suruh aku ceraikan isteri yang aku sayangi tu.

Salam min.. Tolong hide kan fb bini aku min.. Aku buntu min.. Aku ada wife yang sangat super min. apa2 yang aku nak semua dia sediakan min.. Makan minum, pakaiaku dia sungguh jaga min. aku ckp je aku nak makan ape semua dia sediakan min. Dia memang isteri solehah buat aku min.. Masalahnya sekarang dah … Read more Aku jumpa perempuan tu.. Tapi lain pulak jadinya min belum apa2 lagi perempuan tu suruh aku ceraikan isteri yang aku sayangi tu.

Masa saya mengandungkan anak saya yang pertama suami saya mempunyai hubungan dengan adik kndung saya.. Masa tu saya perut baru 7 bulan

Assalamualaikum.. Mohon hide yer.. Saya seorang isteri dan ibu kepada 2 orang anak yang masih kecil.. Masa saya mengandungkan anak saya yang pertama.suami saya mempunyai hubungan dengan adik kndung saya.. Masa tu saya perut baru 7 bulan.. Dan saya baru mengetahui suami saya curang setelah adik saya whatapps suami saya tanya mngenai saya.. Hati saya … Read more Masa saya mengandungkan anak saya yang pertama suami saya mempunyai hubungan dengan adik kndung saya.. Masa tu saya perut baru 7 bulan

Macam ni hubungan saya dan isteri ok je, sampai lah 3 bulan yang lalu semasa aku hantar anak aku ke sekolah dan berkenalan dengan perempuan

Assalammualaikum min,tlg hide kan profil aku,aku dah berkahwin 13 tahun anak ada 3, macam mana mahu cerita nanti ada yang kecam pula, Macam ni hubungan saya dan isteri ok je, sampai lah 3 bulan yang lalu semasa aku hantar anak aku ke sekolah dan berkenalan dengan perempuan yang bekerja kat skolah tempat anak aku belajar, … Read more Macam ni hubungan saya dan isteri ok je, sampai lah 3 bulan yang lalu semasa aku hantar anak aku ke sekolah dan berkenalan dengan perempuan

Waktu hati dah kecewa dengan semua ni, hadirnya pula wanita lain dalam hidup aku. Ye, wanita tu adalah isteriku yang sekarang

Assalamualaikum admin. Tolong hide profile fb saya ye. Disebabkan terlalu banyak benda yang dikhuatiri dan kerana terlalu sayangkan isteri. Maka saya luahkan disini dengan harapan isteri saya membaca segala isi hati saya ni. Saya tau dia akan baca sebab dia seringkali share kisah2 krt di fbnya. Lebih2 lagi hal yang berkaitan penceraian/kecurangan/sond0l menyondol ni. Saya … Read more Waktu hati dah kecewa dengan semua ni, hadirnya pula wanita lain dalam hidup aku. Ye, wanita tu adalah isteriku yang sekarang

Selama ini aku memberi uang rm15 kepada arwah isteriku untuk makan kami sampai malam dan kadang2 aku marah2 kalau dia minta duit tambahan.

Di rumah ini masih ramai tetamu setelah pulang dari tanah perkuburan, kepalaku masih sugul kerana tak mampu menahan sebak melihat jenazh isteriku dimasukkan ke liang lahad. Aku tak mampu menahan airmata saat melihat anak-anak menangis menyaksikan orang2 yg menimbus tanah ke tubuh ibu mereka. Lama aku diam di pemakaman, mengingat kembali saat isteriku masih ada … Read more Selama ini aku memberi uang rm15 kepada arwah isteriku untuk makan kami sampai malam dan kadang2 aku marah2 kalau dia minta duit tambahan.

Bayang kan min dalam kereta full aircond boleh melepas angin dan bile bau nye naik je isteri saya terus gelak

assalammualaikum min..minttak tolong hide profile saya, dan jgn PM isteri saya. hehe. Petang ni ade sikit kisah prihal rumah tangge yang terkadang kite terlepas pandang, untuk pengetahuan semua, saya boleh di jenis kan sebagai seorang suami yang mithali dan penyayang, Saya cuma ada sorang isteri yang saya sayang dari zaman couple sampai anak dah 6. … Read more Bayang kan min dalam kereta full aircond boleh melepas angin dan bile bau nye naik je isteri saya terus gelak

Sampai satu hari tu, saya ada kenal dengan sorang permpuan dalam satu apps masa tu saya tak cakap pada dia kalau saya dah berkahwin

Assalam min hide profile. Saya seorang suami. Salah ke kalau saya ceraikan isteri saya setelah 5tahun saya beri peluang untuk ubah segala sikap. Saya dah berkawin 5tahun. Diawal perkahwinan family isteri saya tak suka saya,saya tetap teruskan sebab saya syangkan isteri saya. Saya ada 3 org anak, masa ank kedua isteri sy kantoi curang. Dgn … Read more Sampai satu hari tu, saya ada kenal dengan sorang permpuan dalam satu apps masa tu saya tak cakap pada dia kalau saya dah berkahwin

suami aku juga dia beri tazkirah pasal turutan nafkah katanya tempat pertama katanya fil aku dan apa apa yang last baru isteri.

as salam min..tolong hide profil aku. aku nak tanya bawang advangers sekalian… aku dah kawin 5 tahun. aku dan suami sebelum kahwin sangat menjaga batas alhamdulillah. suami aku seorang yang sangat baik. masalah aku min mertua aku. sebelum kahwin sampai dah nikah ni aku cuba anggap dia macam mak ayah aku sendiri. tapi mertua aku … Read more suami aku juga dia beri tazkirah pasal turutan nafkah katanya tempat pertama katanya fil aku dan apa apa yang last baru isteri.

Punca utama yg menjadi topic kami bergaduh saya sangat sedih sebab isteri tidak memahami kesunyian dan kesusahan saya tanpa keluarga di sini

Assalamualaikum admin, kawan saya nie buntu sangat ceritakan masalahnya, saya harap pendapat warga krt dapat membantu dia untuk buat pilihan. Assalamualaikum warga KRT, saya di sini ingin bertanya pendapat, salah ke saya jika saya tiba2 berhasrat berkahwin lain. isteri saya memang baik, alim, tapi alim dia tak berguna bila dia tak menghormati saya , walaupun … Read more Punca utama yg menjadi topic kami bergaduh saya sangat sedih sebab isteri tidak memahami kesunyian dan kesusahan saya tanpa keluarga di sini

Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya

Assalamualaikum.. Please Hide profile saya admin. CeritaNya macam nie, hari nie saya sangat Rasa berdosa besar pada suami saya. Kisahnya suami saya terpaksa kerja di luar kawasan tidak balik beberapa hari.. Tidak ada niat saya untuk curang pada suami, cuma niat hanya untuk makan malam bersama Ex couple yang dah lama tak jumpa.. Kebetulan ex … Read more Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya