"> Admin, Author at Luahan Kisah - Page 8 of 10

Baru2 ni anak sulung saya dapat nombor 4 dalam kelas masa exam akhir tahun ni Saya rasa bersyukur dan gembira sangat tapi isteri saya tak seronok

Salam admin nak luah sikit tentang isteri saya ni . Ermm macam mana nak cakap ya rumah tangga kami ok je masalah sekarang ni saya tak berkenan dengan cara isteri saya layan anak lelaki sulung kami . Saya ada 2 orang anak lelaki yang sulung 10 tahun yang bongsu 6 tahun. Anak sulung saya ni … Read more Baru2 ni anak sulung saya dapat nombor 4 dalam kelas masa exam akhir tahun ni Saya rasa bersyukur dan gembira sangat tapi isteri saya tak seronok

Setiap kali aku tidak boleh bagi apa yang dia mahu dia akan hempas semua pinggan mangkuk semua habis dia baling sampai jiran2 dtg rumah bertanya pada aku

Assalamualaikum. Sebelumnya saya berterima kasih pada admin sebab sudi siarkan cerita saya.. Aku adalah seorang suami yang ma lang.. Sangat sangat ma lang.. Aku mendapatkan seorang isteri yg tak reti bersyukur. Berapa pun duit yang aku beri tak pernah cukup bagi dia .. Siang malam aku bekerja untuk memenuhi semua kemahuan dia.. Tapi tak pernah … Read more Setiap kali aku tidak boleh bagi apa yang dia mahu dia akan hempas semua pinggan mangkuk semua habis dia baling sampai jiran2 dtg rumah bertanya pada aku

Saya tak tau sejauh mana min tapi bila dah sampai bercuti bersama selfie berdua berpegang2 dalam kereta

Salam min, hide fb saya…Tq min. Saya nk cerita kisah hidup saya, kisah benar yang terjadi harap di jadikan tauladan untuk semua. saya dah berkahwin 5 tahun, suami saya pernah curang ketika usia perkahwinan 1tahun lebih, suami kantoi berhubung dengan ex. Allah nak tunjuk. satu² terbongkar apabila saya tergerak untuk stalk fb/ig ex suami saya, … Read more Saya tak tau sejauh mana min tapi bila dah sampai bercuti bersama selfie berdua berpegang2 dalam kereta

Kalau anak nangis kuat, disetnkan saya ni dan Kalau anak gaduh pula Di binatngkan anak tu. Saya ni hari2 makan airmata min. Sampai anak yang jadi mangsa.

Assalamualaikum min. Tolong siarkan kisah saya. Saya suri rumah. Ibu kepada 3 orang anak. Saya sebenarnya nak mintak pendapat warga krt. Macam mana cara nak bagi suami ceraikan saya tanpa ada dendam maksudnya cerai cara elok. Dah ajak bincang cara elok tapi dia taknak lepaskan saya. Saya bukan suka2 nak mintak cerai. 5 tahun saya … Read more Kalau anak nangis kuat, disetnkan saya ni dan Kalau anak gaduh pula Di binatngkan anak tu. Saya ni hari2 makan airmata min. Sampai anak yang jadi mangsa.

Hari ini salah seorang sahabat suami saya menyatakan kalau dia sudah lama sukakan saya sebelum kami berkahwin lagi

Assalamualaikum. Hai admin dan Hai seluruh warga krt. Terlebih dahulu , memohon admin hide kan profil saya. Saya ingin berkongsi sedikit kisah yang berlaku hari ini. Untuk makluman warga krt. suami saya mempunyai tiga orang sahabat yang sehinga kini masih berkawan sehingga lah berkahwin. Kami semua sering keluar makan bersama sama dengan isteri masing masing. … Read more Hari ini salah seorang sahabat suami saya menyatakan kalau dia sudah lama sukakan saya sebelum kami berkahwin lagi

Selalu perempuan yang keluar dengan saya tahu saya dah berkahwin dan ada yang cakap takkan keluar dengan laki org

Slm min, mohon hide profile. Saya nak cerita kisah saya. Saya seorang lelaki yang bekerjaya, syukur dapat bagi nafkah dengan baik kepada isteri saya. Ada rumah dan gaji yang okla. Usia kawen dlm 3 tahun dan ada seorang anak dah setahun lebih. Nak jadi kisah, dalam berapa tahun ni saya selalu kantoi dengan bini sebab … Read more Selalu perempuan yang keluar dengan saya tahu saya dah berkahwin dan ada yang cakap takkan keluar dengan laki org

Penat sebab ada anak? Tu bukan alasan sedangkn layanan terhadap suami itu adalah kewajipan seorang isteri.

Assalam min tolong siarkn kisah aku. Aku seorang suami berusia 30an. telah berkahwin selama lebih 10 tahun dan dikurniakan beberapa orang cahaya mata. Selama berkawan dan berkahwin, aku sakit pun tak pernah naik tangan dan kaki. Aku bukan tak mampu nak buat macam tu tapi aku akan teringat mak aku..Tapi bila aku berlembut, dia rasa … Read more Penat sebab ada anak? Tu bukan alasan sedangkn layanan terhadap suami itu adalah kewajipan seorang isteri.

Kemudian Selepas Itu Aku Dah Dikurniakan Zuriat Dan Aku Bahagia Dan Bersyukur Sangat Dengan Suami Aku. Selepas Kahwin, Aku Dah Tak Mesej, Tak Telefon, Tak Like Fb, Tak Wish Apa2 Walaupun Sebagai Kawan

Hi krt. Apa nak buat ha. Aku dan suami bahagia , tak da masalah. Panjang sikit intro, sebab nak korang faham. Aku ada exBF. Kitorang putus cara baik. Tak ada dendam. Sebab kitorang putus, Kitorang dah lama berkawan, jadi aku nak kami kahwin. Tapi dia belum bersedia, tanggungjawab masih banyak, adik2 masih sekolah. Nak salah … Read more Kemudian Selepas Itu Aku Dah Dikurniakan Zuriat Dan Aku Bahagia Dan Bersyukur Sangat Dengan Suami Aku. Selepas Kahwin, Aku Dah Tak Mesej, Tak Telefon, Tak Like Fb, Tak Wish Apa2 Walaupun Sebagai Kawan

Paling teruk pernah kena masa saya tak bgitau dia saya balik, saja nak buat suprise birthday dia beli bunga ngan kek. saya dh pakat dgn mertua

Slm min. Hide profile saya ye. Saya cuma nak mintak pndpt warga KRT sekalian. Saya muda lagi. bru 22 tahun. Saya kerja polis kat sarawak dan saya orang semenanjung, saya kawin masa umur 20, masa tu tamat latihan dan saya kena posting sarawak, saya mintak bertunang dengan isteri saya. Dia taknak sebab dia cakap tunang … Read more Paling teruk pernah kena masa saya tak bgitau dia saya balik, saja nak buat suprise birthday dia beli bunga ngan kek. saya dh pakat dgn mertua

Adakah kau tidak bahagia disaat ini? Adakah kau merasakan sisa-sisa tuamu sudah bosan sehingga kau membuat sesuatu yg menyakiti isteri

29 Tahun Usia Perkahwinan dan mendapat Anak seramai 7 orang, Tetapi Masih Lagi Kemaruk Ingin Berkahwin dengan Jan da Anak 2. Disaat usia perkahwinan berusia 29 tahun,Allah masih lagi bagi ujian kesetiaan kepada mereka. Disaat orang tua lain melihat anak-anak membesar melihat hadirnya cucu-cucu dalam meriahkan lagi keluarga besar, disaat itulah mereka masih lagi diuji … Read more Adakah kau tidak bahagia disaat ini? Adakah kau merasakan sisa-sisa tuamu sudah bosan sehingga kau membuat sesuatu yg menyakiti isteri