"> Admin, Author at Luahan Kisah - Page 2 of 10

Sebenarnya suami saya seorang yang sangat baik belanja dapur dan persekolahan anak2 semua cukup. Dia juga seorang yang tak pernah tinggal solat dan rajin bangun malam buat solat sunat.

Salam admin. Ni akaun fb saya. Saya follower baru dekat Krt dan terpanggil nak meluahkan masalah saya yang semakin menjadi barah dalam rumahtangga. Saya isteri berumur 32 tahun, ibu kepada 2 orang anak. Suami juga sebaya. Saya baru beberapa bulan berhenti kerja kerana suami minta saya jaga anak2. Saya akur. Dipendekkan cerita suami saya ni … Read more Sebenarnya suami saya seorang yang sangat baik belanja dapur dan persekolahan anak2 semua cukup. Dia juga seorang yang tak pernah tinggal solat dan rajin bangun malam buat solat sunat.

Saya sudah cakap tidak payah cerai, dulu suami nikah degaan dia sebab kasihan kerana dia anak yatim piatu sekarang ceraikan dia fikir yatim piatu kah? Then suami cakap tidak payah ikut campur.

Assalamualaikum krt, ingat lagi tak kisah saya jadi isteri kedua sebab bercinta dan isteri pertama dijodohkan kerana yatim piatu. Malam ini suami saya menceraikan isteri pertama kerana madu saya terus menuntut cerai. Dia tidak mahu pandang muka suami dan betul2 bencikan suami. Dia pun benci saya. Ibu mertua membuat keputusan, kalau suami tidak mahu dengan … Read more Saya sudah cakap tidak payah cerai, dulu suami nikah degaan dia sebab kasihan kerana dia anak yatim piatu sekarang ceraikan dia fikir yatim piatu kah? Then suami cakap tidak payah ikut campur.

Saya sudah cakap tidak payah cerai, dulu suami nikah degaan dia sebab kasihan yatim piatu sekarang ceraikan dia fikir yatim piatu kah? Then suami cakap tidak payah ikut campur.

Assalamualaikum krt, ingat lagi tak kisah saya jadi isteri kedua sebab bercinta dan isteri pertama dijodohkan kerana yatim piatu. Malam ini suami saya menceraikan isteri pertama kerana madu saya terus menuntut cerai. Dia tidak mahu pandang muka suami dan betul2 bencikan suami. Dia pun benci saya. Ibu mertua membuat keputusan, kalau suami tidak mahu dengan … Read more Saya sudah cakap tidak payah cerai, dulu suami nikah degaan dia sebab kasihan yatim piatu sekarang ceraikan dia fikir yatim piatu kah? Then suami cakap tidak payah ikut campur.

Sekarang ni semuanya musnah min bini dia dah tau pasal hubungan kami tapi yang aku terkilan min seolah olah aku sorang yang salah dalam hal ni dan ini dia pernah ugt aku nak viral aku kt public

Assalamualaikum..min tlng hide fb aku…aku tak tahu nk luah kt siapa lagi min aku malu aku dah buat salah paling besar dalam hidup aku. macam ni min aku kali pertama berkerja di kuala lumpur min. Aku keje biasa2 je pendapatan aku boleh la cecah 2k lebih. dari situ la aku mengenali seorang lelaki. untuk pengetahuan … Read more Sekarang ni semuanya musnah min bini dia dah tau pasal hubungan kami tapi yang aku terkilan min seolah olah aku sorang yang salah dalam hal ni dan ini dia pernah ugt aku nak viral aku kt public

Sekarang ni semuanya musnah min bini dia dah tau pasal hubungan kami tapi yang aku terkilan min seolah olah aku sorang yang salah dalam hal ni

Assalamualaikum..min tlng hide fb aku…aku tak tahu nk luah kt siapa lagi min aku malu aku dah buat salah paling besar dalam hidup aku. macam ni min aku kali pertama berkerja di kuala lumpur min. Aku keje biasa2 je pendapatan aku boleh la cecah 2k lebih. dari situ la aku mengenali seorang lelaki. untuk pengetahuan … Read more Sekarang ni semuanya musnah min bini dia dah tau pasal hubungan kami tapi yang aku terkilan min seolah olah aku sorang yang salah dalam hal ni

Berapa bulan tu bini aku dapat keje kami perlu berjauhan dan masa tu bini aku balas balik macam mana aku pernah buat kat dia dulu.

Salam min. Tolong hide profil aku min. nak tanya orang perempuan ni memang seorang pendendam ke dan kalau kita pernah sakitkn hati dia 10 tahun pun diorang ingat lagi. Aku tahu dulu salah aku, aku pernah lukakn hati dia, aku prnah tipu dia, aku prnah ada perempuan lain belakang dia tapi itu semua dulu. dulu … Read more Berapa bulan tu bini aku dapat keje kami perlu berjauhan dan masa tu bini aku balas balik macam mana aku pernah buat kat dia dulu.

Setelah Kami bernikah saya di sahkan mengandung dan sejak itu suami saya sekarang suda berubah suda mulai solat, takut akan kemtian, mulai belajar mengaji kerana dia suda lupa

Assalamualaikum min tlg hide kan nama saya, saya ingin post kan pertanyaan saya ni ke krt saya mau tengok jawapan kepada soalan saya.ni. saya kenal seorang lelaki, selalu keluar sama2 beramai2 dengan jiran2 dia, adik kandung dia, adik angkat dia lelaki perempuan kami selalu karoke, hiking dan buat aktiviti bersama ramai2.. tanpa ada declare apa2.. … Read more Setelah Kami bernikah saya di sahkan mengandung dan sejak itu suami saya sekarang suda berubah suda mulai solat, takut akan kemtian, mulai belajar mengaji kerana dia suda lupa

Saya buka kunci. ya Allah apa yang terjadi ni? Saya nampak suami saya sedang buat benda tak elok dalam bilik tido kami sendiri dengan seorang perempuan

Saya dah tak tahan hidup dengan suami saya. Saya tak tau lagi apa yang patut saya buat. Saya bntu. Bila saya tpkir nak berpisah pwsti saya teringatkan anak saya dua orang yang masih kecil sebab saya taknak anak kurang kasih sayang ayahnya. Sebelum ni suami saya seorng yang bertangung jawab. Adakalanya bila dia tak kerja … Read more Saya buka kunci. ya Allah apa yang terjadi ni? Saya nampak suami saya sedang buat benda tak elok dalam bilik tido kami sendiri dengan seorang perempuan

Baru2 Ni BF Lama Aku Datang Ke Tempat Kerja Aku. Dia Tahu Segala Yang Melanda Hidup Aku. Dia Menangis Min Menyalahkan Dirinya Kenapa Lepaskan Aku Dahulu Hingga Aku Menderita Begin

Assalamualaikum kepada semua warga KRT dan kepada min tolong rahsiakan siapa saya. Aku adalah seorang isteri yang tersilap memilih suami. Ceritanya berlaku berbelas tahun yang lepas aku berkawan dengan seorg lelaki ni, baik orangnya dari segi kewangannya pun bagus pada tahun tersebut dengan gaji 6K sudah tentunya boleh hidup senang tapi jarak yang memisahkan aku … Read more Baru2 Ni BF Lama Aku Datang Ke Tempat Kerja Aku. Dia Tahu Segala Yang Melanda Hidup Aku. Dia Menangis Min Menyalahkan Dirinya Kenapa Lepaskan Aku Dahulu Hingga Aku Menderita Begin

Baru2 ni BF lama aku datang ke tempat kerja aku. Dia tahu segala yang melanda hidup aku. Dia menangis min menyalahkan dirinya kenapa lepaskan aku dahulu hingga aku menderita begini

Assalamualaikum kepada semua warga KRT dan kepada min tolong rahsiakan siapa saya. Aku adalah seorang isteri yang tersilap memilih suami. Ceritanya berlaku berbelas tahun yang lepas aku berkawan dengan seorg lelaki ni, baik orangnya dari segi kewangannya pun bagus pada tahun tersebut dengan gaji 6K sudah tentunya boleh hidup senang tapi jarak yang memisahkan aku … Read more Baru2 ni BF lama aku datang ke tempat kerja aku. Dia tahu segala yang melanda hidup aku. Dia menangis min menyalahkan dirinya kenapa lepaskan aku dahulu hingga aku menderita begini