"> March 2020 - Luahan Kisah

Sekarang saya menghidap knser family dan suami tidak menahu hal nie kerana saya tidak mahu family saya risau. mak ayah sudah tua , masalah kesihtan dorang pun perlu dijaga

Assalamualaikum admin.. sila hidekan profil saya yer.. tahun nie masuk tahun kedua saya berkhwin.. sekarang saya ade seorang cahaya mata.. sebenarnya saya sekarang sedang berhdapan dengan perangai suami saya. tidak dinafikan kadang2 isteri yang tinggal berjauhan PJJ nie bnyak dugaannya, mungkin nie sudah peluang yang keberapa kali dah saya beri kepadanya.. suami saya gemar dan … Read more Sekarang saya menghidap knser family dan suami tidak menahu hal nie kerana saya tidak mahu family saya risau. mak ayah sudah tua , masalah kesihtan dorang pun perlu dijaga

Sekarang saya mengandung lagi. Yang first tu kembar jadi saya bawa balik utara sebab alahan teruk juga kali nih saya dah slow talk dengan suami yang saya nak dia tarik duit sewa rumah dan kereta yang dia bayar bulan2 tu.

Assalamualaikum mohon hide fb nih. Fb sedara sy. Saya nih dah 6bulan tak balik rumah in law. Bukan jauh pon dekat prai je. Rumah mak saya di jawi. Setiap kali balik utara saya memang takkan pergi rumah mentua. Kalau balik dengan husband pon, dia akan drop saya dekat rumah mak ayah saya. Lepas rehat dan … Read more Sekarang saya mengandung lagi. Yang first tu kembar jadi saya bawa balik utara sebab alahan teruk juga kali nih saya dah slow talk dengan suami yang saya nak dia tarik duit sewa rumah dan kereta yang dia bayar bulan2 tu.

Bila bergaduh aku yang menangis kat hujung pintu min, aku yang terluka dengan makian dia dengan segala hinaan dia min . Aku miskin min ,

salam min , tolong siarkan kisah saya , saya guna account adik saya . Min , saya dah berkahwin dengan isteri saya sudah hampir 3 tahun. sekarang saya 24 isteri saya muda dari saya. maknanya kami kahwin muda. Aku nak mengadu dengan keadaan aku min. Bini aku ni selalu mengamuk, kadang2 benda kecil dia mengamuk. … Read more Bila bergaduh aku yang menangis kat hujung pintu min, aku yang terluka dengan makian dia dengan segala hinaan dia min . Aku miskin min ,