"> Suami saya kerja kampung, gaji harian tak mempunyai harta dan boleh katakan dia bukan berduit tapi sifat dia playboy dari zaman bujang dia masih bawa ke zaman dah ade anak - Luahan Kisah

Suami saya kerja kampung, gaji harian tak mempunyai harta dan boleh katakan dia bukan berduit tapi sifat dia playboy dari zaman bujang dia masih bawa ke zaman dah ade anak

Salam, mohon admin hide profil saya. Terdetik hati nak meluahkan dan tanya pendapat/sokongan daripada semua. Mungkin ade yang senasib dengan saya.
Saye seoramg suri rumah dan mempunyai anak sorang baru umur setahun sebulan. Dulu saya bekerjaya dan gaji melebihi suami. Namun skarang, Suami tanggung semua disebabkan saye terpaksa jaga anak 24 jam. Anak masih belum boleh terima berjauhan dengan saya. Saye berkorban segala galanya demi anak. Suami saya kerja kampung, gaji harian tak mempunyai harta dan boleh katakan dia bukan berduit tapi sifat dia playboy dari zaman bujang dia masih bawa ke zaman dah ade anak.




Sentiasa add perempuan di fb dan mula cuba nak berkenalan. Kalau dilayan, tu macam bonus buat dia alah sentiasa contact mane2 prempuan untuk chat ( sekadar suka2). Kebanyakkan mesti bini orang dan punya anak. Mungkin suami saya mulekan semua ni, tapi kenapa para isteri2 tersebut tak rase ape saye rase?kenapa mesti bagi green light jugak untuk bagi pluang suami saye berbuat demikian? subhanallah. saye bertahan demi anak kecil ni. kalau tiada anak, saye memang nak bercerai. tapi apakan daye saya.

Benda ni sntiasa berulang, bila kantoi, saye sentiasa mengalah dan anggap tiada pape. demi kebahgiaan hidup besarkan anak. percayalah, suami saya tidak berduit, muka pecah. tapi kenapa boleh berbuat demikian dan dapat respon dari perempuan2 lain? adekah diorang dah buta dgn kate2 manis smpai tak nampak muka suami saye yang buruk tu?
Tolong bagi kata2 semangat untuk saye teruskan perkahwinan ini demi besarkan anak. Doakan suami saye berubah dan menjadi suami lebih baik. Amin.

Leave a Comment