"> Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki jvdi min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9. - Luahan Kisah

Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki jvdi min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9.

Salam min.. tolong hide profil saya. Dah hampir sebulan isteri tak tegur saya ceritenye brgini min, isteri cop saya kaki ju di min sebab dia jumpa resit tranfer dalam phone untuk main ju di on9. memang saya akui dulu memang ade main, tapi dah lama tinggal, nak jadikan cerita kawan saya bagi tau ade orang bagi dia duit (sumber no ekor), dia tak nak guna buat makann, dia suruh la saya tekan ju di on9 min.. saya pun cari la no tauke judi tu dan main la.. bile saya balik rumah, isteri saya jumpa resit transfer, marah betol dia kat saya min.




Memang salah saya min, tapi saya tak sempat nak cite kat dia min.. kalau saya ta hi ju di min, memang saya simpan contact tauke tu, ni saya kena cari no tauke tu dulu. Saya memang dah lama tinggal ju di min.. kalaulah isteri saya terbaca luahan ni, papa mintak maaf.. papa tak sempat nak cerita kat awak.. papa menyesal sangat2, pa sayangkan awak dan anak2.. saya bukan suami yang terbaik, tapi saya cuba jadi suami dan papa yang terbaik. saya kalau gaduh ngan isteri memang taksenang nak wak keje min. Tq min tlg siarkan luahan ni. #suamibuntu

Leave a Comment