Area mis v saya juga pernah ditndang genap saya habis berpantang kerana anak menangis malam jadi saya mintak tolong suami untuk ambil alih tenangkan anak

Area mis v saya juga pernah ditndang genap saya habis berpantang kerana anak menangis malam jadi saya mintak tolong suami untuk ambil alih tenangkan anak

salam admin, tolong hide kan profile saya.
Saya hanya sekadar meluahkan perasaan tentang kega nasan rumahtangga sering berlaku dlm hidup saya. Kami berkahwin sudah 4 tahun dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki. Dari permulaan perkahwinan saya telah dipkul sehingga berdrah n ptah batang hidung tapi saya masih bertahan. Dan setiap kali berlaku salah faham atau bergaduh mesti suami akan naik tangan dan ugut cerai.

Pernah juga dalam keadaan saya mengandung suami cderakan saya dengan menmpar saya atas dasar cemburu dengan rakan sekerja walaupun kami keluar sekumpulan 5org. Selain itu juga, Area mis v saya juga pernah ditndang genap saya habis berpantang kerana anak menangis malam jadi saya mintak tolong suami untuk ambil alih tenangkan anak sekali suami berang marah dan rampas anak dengan secara kasar. Jadi saya hanya menegur akan takut anak saya sakit jika bertindak kasar malah die rampas anak saya dengan kasar tanpa sengaja menendang mis v saya.

Ya Allah memang sakit walaupun hanya ingin membuang air kecil. Saya kini buntu bahawa selama saya kahwin dan berti kam lidah pasti akan diu gut dengan perkataan cerai dan juga lebam di badan.
patutkah saya mempertahankan lagi rumahtangga saya walaupun saya niat ingin pergi ke pejabat agama pasti saya akan jadi teringat balik akan kebaikan suami pada anak. Saya syg suami saya tapi saya tak dapat menanggung kesiksaan setiap kali kami berti kam lidah sehingga lebam pada badan atau drah di area muka. saya down sangat jadi saya tidak mahu kecaman. tolong berikan sy semangat utk pertahankan rumahtangga saya atau pendapat sekiranya sy ingin bercerai.

Leave a Comment