Bayang kan min dalam kereta full aircond boleh melepas angin dan bile bau nye naik je isteri saya terus gelak

Bayang kan min dalam kereta full aircond boleh melepas angin dan bile bau nye naik je isteri saya terus gelak

assalammualaikum min..minttak tolong hide profile saya, dan jgn PM isteri saya. hehe. Petang ni ade sikit kisah prihal rumah tangge yang terkadang kite terlepas pandang, untuk pengetahuan semua, saya boleh di jenis kan sebagai seorang suami yang mithali dan penyayang, Saya cuma ada sorang isteri yang saya sayang dari zaman couple sampai anak dah 6. untuk pengetahuan kaum isteri, tak semua suami cerewet dan nak tengok isteri tu perfect sepanjang masa, tak kira dari saiz badan, penampilan dan sebagai. dan saya dari suami dalam golongan ni, macamne isteri pun saya tetap sayang, tapi min isteri saya ni jenis yang suka guna produk2 kecantikan viral. Saya layan kan je, sebab dia nak dapat shape balik lah itu lah ini lah, ok saya support je walau pn dri mata saya, isteri saya dh cukup cantik dengan paras skarang, walau pun berkain batik pn nampak menawan

Mak kan shape lentik macam anak 1 macam iklan2 product memang mustahil lah kot, saya pun bukan nye sado sangat tapi tidak gempal hahaha jadi di sni saya redho dan tetap sayang kam isteri saya macam mane keadaan sekali pn. berbalik pada kisah isteri saya suka try product untk kelihatan cantik (pada saya skarang pun cantik) jadi saya jenis support je ape isteri nk tak kisah, walau pun turun nye sekilo tetap saya cakap cantik. Tapi kisah saya dah tak tertahan nye sampai takda tmpat mengadu untuk melepaskan tekanan, takknla saya nak crite pada jiran2 kan min?

kisah nye bila isteri saya nak cube 1 product JAMU, jadi saya macam biase pn support ayat lazim diguna pakai “ALAH UTK ABG JGK” ok saya turut kan macam biase. tapi yang jadi masaalah untuk dia capai goal point dalam makan JAMU ni min, side effect yang kami anak beranak ni terima. yaALLAH buang angin nye sampai anak2 pum tak tahan, nak di cakap lepas kang takut kecik hati. Jadi saya pendam kan je min untuk mnjaga hati, saya redho je, kadang angin nye kluo silent, but pain inside. Bayang kan min dalam kereta full aircond boleh melepas angin dan bile bau nye naik je isteri saya terus gelak, tak kelam kabut cari suis tingkap, nak di sound takot kecik hati ye dak,

kadang2 anak2 yang tercakap..busuk yak amat saya hnya mampu ketawa min tapi didalam yaALLAH. jadi bgitu la kisah saya min. sikit pesanan pada kaum isteri, tak semua suami ni sama tau, kalo nk cube product tu kaji2 juga la side effect nye pda orang keliling, kadang anda hanya mau kan result kecantikan luaran saja. tapi effect nye orang kelili g yang tanggung sama. Dan 1 lg, kadang2 si isteri ni dah cukup cantik pada mata si suami, tanya balik suami. SAYANG cantik tak? haaa dh brapa lama taktanya hehe.. itu la kisah saya utk kongsi bersama. tq min..

Leave a Comment