"> Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya - Luahan Kisah

Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya

Assalamualaikum.. Please Hide profile saya admin. CeritaNya macam nie, hari nie saya sangat Rasa berdosa besar pada suami saya. Kisahnya suami saya terpaksa kerja di luar kawasan tidak balik beberapa hari.. Tidak ada niat saya untuk curang pada suami, cuma niat hanya untuk makan malam bersama Ex couple yang dah lama tak jumpa..

Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya. Semasa ingin keluar denganya memang saya Rasa sangat bersalah sebab kluar degan lelaki lain.. Tp sewaktu masuk je keretanya sya rasa berdosa sangat dengan suami. Asyik Ingat suami saya. terbayang suami saya.

Setengah perjalanan Saya mintak ex cancel kan makan malam kami dan mintak dia hantar saya balik tapi dia macam tk puas Hati . Katanya teman mkan je lpas tu balik.. Saya tetap berkeras ingin balik.. Ex tertinggi suara dgan saya… Tp sya ckp elok2 hantar sya balik dlu dan sya akan dtg naik kereta sendri (dlam hati pdan muka kena tipu) . Dia pn hantar.. Tp sya msuk je rumah trus tam keluar..

Selepas tu Saya menangis sebab Rasa bersalah sangat kt suami, saya tersedar Ya Allah Hanya suami sya yg paling trbaik antara semua llaki yang saya knal.. Suami saya baik, tak pnah tinggi suara kt sya.. Dia layan semua perangai saya. Seorg yang cool bila hadapi masalah. Syg mmg syg sgatt kt suami . Cuma bod0hnya sya harini cuba keluar Dgan llaki lain.. Sumpah Saya menyesal, doakan sya jadi isteri yg baik. Saya berjanji tidak akan ulangi. Sya jnji akan Setia hingga hujung nyawa sya.. Allahuakbar. Sedihnya Sy..

1 thought on “Kebetulan ex cntct saya waktu suami kerja di luar. Saya mintak dia ambil dirumah Kerana malas drive waktu malam. Dia datang ambil saya”

  1. same lah tu…. Perasaan seorang suami nie lelaki juga. So Tak patutlah. Tak bole buat macam tu juga walau pun makan malam ape entah

    Reply

Leave a Comment