Kau bayangkan suami aku yang hensem bergaya bersama dengan perempuan yang serupa bibbik suami cakap Selama kawin mereka tak pernah bahagia

Asalamualaikum admin da warga krt. Saya kenal dengan seorang lelaki bekerjaya, berharta, mampu. Lelaki itu mula nya mengaku bujang. Jadi saya terima. 2 bulan kenal. Akhirnya kantoi dia suami orang. Luluh hatk aku min. Tapi demi cinta dan sayangkan dia. Aku redha… Dia ajak aku kawin min, tapi kami terpaksa kawin senyap2 sebab dia tak … Read moreKau bayangkan suami aku yang hensem bergaya bersama dengan perempuan yang serupa bibbik suami cakap Selama kawin mereka tak pernah bahagia

Dia siap cakap lagi kalau isteri aku tak bahagia dengan aku dia boleh bantu isteri amboi Aku bertuah sebab isteri tak pernah melaya

Aku tak tahu ni masalah rumah tangga ke, masalah hati perasaan ke, aku ni yang cemburu lebih ke, atau apa apa je lah. Aku tak tahu orang yang aku nak mengata ni ada baca atau tak benda yang aku taip ni. Harap kau baca lah sebab aku nak cakap depan depan pun serba tak kena … Read moreDia siap cakap lagi kalau isteri aku tak bahagia dengan aku dia boleh bantu isteri amboi Aku bertuah sebab isteri tak pernah melaya

wife dia serang aku dan sebab daarah muda time tu aku rasa tercabar dan marah dari sekadar layan tak layan aku buat seolah2 aku suka kat laki tu selepas itu.

Salam min, aku cuma nak luahkan kekesalan yang pernah aku lakukan hingga berlaku penceraian, dan aku tahu aku akan dikecam tapi aku nak cerita jugak, sebab sampai sekarang aku rasa menyesal dan rasa bersalah yang amat,maaf andai berterabur sebab aku tak pandai bercerita. Masa umur aku 19, mak aku benarkan aku bekerja sebab aku tak … Read morewife dia serang aku dan sebab daarah muda time tu aku rasa tercabar dan marah dari sekadar layan tak layan aku buat seolah2 aku suka kat laki tu selepas itu.

Kadang nak nangis bila depan counter nak bayar pampers tapi bila buka wallet duit tidak ada sedangkan duit dalam wallet tu lah duit terakhir

Salam..admin hide kan fb saya ye.. Pesanan ni untuk kaum yang bergelar suami. Para suami “isteri di ciptakan dari tulang rusuk kamu, bukannya tulang belakang untuk sara hidup kamu” banyak suami sekarang ni yang tak sedar akan tanggungjawab sendiri, biarkan isteri yang uruskan semua,,isteri yang bayar semua tanggungan keluarga,,semua kerja rumah isteri yang buat. Isteri2 … Read moreKadang nak nangis bila depan counter nak bayar pampers tapi bila buka wallet duit tidak ada sedangkan duit dalam wallet tu lah duit terakhir

Saya ada stalk isteri m di fb cantik orangnya tengok gambar2 yang dia share dia fb kadang2 rasa tak sampai hati tapi saya keliru

Hai krt, Saya ada masalah dengan suami dan dalam proses bercerai. Saya belum ada anak dan saya pun memang nampak bujung. Kerjaya saya sekarang lasak dan banyak komunikasi dengan lelaki. Keadaan saya yang busy dan suami tak faham kerjaya saya mungkin punca rumah tangga goyah. Padahal sebelum kawin saya dah bagitau karier saya macam mana. … Read moreSaya ada stalk isteri m di fb cantik orangnya tengok gambar2 yang dia share dia fb kadang2 rasa tak sampai hati tapi saya keliru

isteriku pernah pinjamkan aku duit rm10k untuk mulakan bisnes kami walaupun aku nak bayar balik tapi isteri aku tak nak

Assalamualaikum warga KRT mohon jasa baik admin untuk hidekan profil ku. Aku sudah 3 tahun berumah tangga, isteri yang cantik, rajin, pandai masak dan kami dikurnakan seorang anak yang sangat comel. Isteriku kerja pegawai kerajaan manakala aku pula seorang peniaga kecil kecilan. Alhamdulillah walaupun berniaga aku mampu beri nafkah kepada isteriku, makan, minum, pakai dan … Read moreisteriku pernah pinjamkan aku duit rm10k untuk mulakan bisnes kami walaupun aku nak bayar balik tapi isteri aku tak nak

suami rampas anak saya dari pangkuan saya ayah mertua suruh bawak anak saya naik atas Allahhuakbar saya ditolak2 oleh suami dan ayah mertua

Salam.. tolong hide profil saye…terime kasih admin Susah payah seorang ibu lahir kan anak nya. tapi apakan daya seorang ibu yg lemah nak hak nya.. saya dah berkahwin 3 thun lebih. Ahmadulillah rumah tangga saya bahagia, tapi allah nak uji hambannya. Punca saya gaduh dengan suami, suami tak bagi saya baca waassap. suami saya tak … Read moresuami rampas anak saya dari pangkuan saya ayah mertua suruh bawak anak saya naik atas Allahhuakbar saya ditolak2 oleh suami dan ayah mertua

Hendak cari perempuan memang banyak beribu2 kalau hendak puaskan hati kita tetapi kalau hendak dapatkan perempuan yang boleh

Assalamualaikum admin. Tolong share kisah hidup aku ini. Moga jadi pengajaran kepada siapa yang membaca. Aku sudah kahwin hampir 8 tahun dengan isteri aku. Perkahwinan kami dikurniakan 3 cahaya mata, 2 perempuan dan 1 laki. Sebelum melangkah kealam perkahwinan, banyak kenangan2 kami lalui bersama2. Dikatakan tiap2 hari kami keluar, tidak kira siang ataupun malam. Sampai … Read moreHendak cari perempuan memang banyak beribu2 kalau hendak puaskan hati kita tetapi kalau hendak dapatkan perempuan yang boleh

Ibu mertua siap berkata kena redha lah dimadukan orang suruh jaga suami pulun nak sambung belajar Saya senyum

Assalamualaikum Admin. Saya w akaun kawan ni. Tapi hide juga ye. Saya nak kongsi perasaan yang bercampur baur ni. Akhirnya hari ini, Jumaat, 13 April 2018, selepas 7 tahun berkahwin, saya diceraikan dengan talak tiga dan ini lah hari paling bahagia buat saya. 7 tahun bukan tempoh masa yang sekejap, tapi sebenarnya tak cukup untuk … Read moreIbu mertua siap berkata kena redha lah dimadukan orang suruh jaga suami pulun nak sambung belajar Saya senyum

Apabila suami bekerja pula suami memang tak pernah miss hulurkan duit belanja pada saya walaupun sedikit

Salam min, salam warga KRT. Mohon hide profile saya ye. Saya seorang isteri, mempunyai dua orang anak. Berkerjaya sebagai pegawai kerajaan. Manakala suami pula kerja biasa2 sahaja, namun sebelum ni saya tak kisah asalkan kami bahagia. Kami berkahwin ketika masih menuntut di Universiti, dan alhamdulillah rezeki saya tiba awal dan saya berjaya menempatkan diri dalam … Read moreApabila suami bekerja pula suami memang tak pernah miss hulurkan duit belanja pada saya walaupun sedikit