Sejujurnya aku dulu memang agak panas baran sebelum aku menikahi isteri aku Tapi aku berubah 360 darah sebab aku Tau isteri aku datang dri keluarga lembut

Assalamualaikum nama aku zack (bkn nama sebenar) umur aku 20 tahun and aku Sudah pon berkahwin, isteri aku umur 20 jugak and kami diketegori pasangan kahwin muda. ini adalah luahan hati seorang suami, aku nak ckp pasal Lumrah rumah tangga and bnda Ni aku just pendapat Korang semua. Isteri aku datang Dari kalangan keluarga yang … Read moreSejujurnya aku dulu memang agak panas baran sebelum aku menikahi isteri aku Tapi aku berubah 360 darah sebab aku Tau isteri aku datang dri keluarga lembut

Suatu hari adik ipar menghantar mesej mengatakan saya telah membomoh suami sehingga mil saya kata tidak menghalalkn susu yang mengalir ke tubuh suami saya

Hi Min. Tolong hide profile ye. Saya nak minta pendapat/nasihat sebagai kekuatan kepada saya. Saya dah berkahwin selama 6 tahun dan mempunyai 2 orang anak perempuan. Di awal perkahwinan, saya bahagia bersama family mentua. Kami selalu bawa mak dan ayah mentua berjalan-jalan kerana ketika itu, Allhamdulillah, gaji saya besar, mampu tambah pendapatan suami saya. Keadaan … Read moreSuatu hari adik ipar menghantar mesej mengatakan saya telah membomoh suami sehingga mil saya kata tidak menghalalkn susu yang mengalir ke tubuh suami saya

Saya pernah bgitau suami yang saya pernah dir0g0l tapi suami marah kenapa saya tak report polis. saya takut kene bunh

Hai min. minta tolong siarkan post saya. Saya nak minta pendapat daripada korang.. saya masih trauma. macam ni. kejadian ni 10 tahun yang lalu. masa tu zaman sekolah menengah, saya kenal sorang kawan lelaki ni. hubungan kitorang cuma kawan je tak lebih dr tu. Tapi dia suka kt saya. Saya tak ade perasaan dekt die … Read moreSaya pernah bgitau suami yang saya pernah dir0g0l tapi suami marah kenapa saya tak report polis. saya takut kene bunh

Aku sekarang mengandung 7 bulan dan ini anak kedua. nak dijadikan cerita, aku ada anak sulung yang baru je usia setahun

Hi admin mohon siarkan yea.Aku cuma nak berkongsi dan kalau ada yang nak komen apa apa komen je la aku terima dengan hati terbuka. Lately ni aku rasa kerap sangat sakit dekat ari ari, aku cuma pendam je bila pergi klinik, doktor cakap semua okay .Oh ye, Aku sekarang mengandung 7 bulan dan ini anak … Read moreAku sekarang mengandung 7 bulan dan ini anak kedua. nak dijadikan cerita, aku ada anak sulung yang baru je usia setahun

Pertama kali suami saya menangis. anak yang kami jaga kami tatang bagai minyak yang penuh tak berbelah bahagi kasih Sayang kami pada mereka

Assalammualaikum Admin KRT.. Saya nak meluahkan kekesalan agar semua jadikan pengajaran apa yang berlaku pada saya sekeluarga. Sedikit intro keluarga kecil saya. Saya isteri dan ibu kepada 2 org puteri angkat (anak angkat).. 14 tahun berkahwin belum kurniakan anak. Jadi kami suami isteri setuju mengambil 2 orang anak angkat 10 tahun dan 7 tahun yang … Read morePertama kali suami saya menangis. anak yang kami jaga kami tatang bagai minyak yang penuh tak berbelah bahagi kasih Sayang kami pada mereka

Aku tengah makan dia datang kat aku pakai baju tu lepas tu dia ambik kuah ayam kicap tu dia pergi tuang kat dada dia aku tekejut dia tarik leher aku suruh jil4t kuah yang kat dada dia

Salam min tolong hide fb aku.. aku punya masalah tak ada la berat.. tapi lebih kepada pelik. macam ni min, aku dengn istri aku dah 3 tahun berkahwin, dan ada anak perempuan sorang.. macam ni min lebih kurang hari sabtu minggu lepas, aku tengah lepak2 tengok tv dengn anak bini aku.. aku duduk di sofa … Read moreAku tengah makan dia datang kat aku pakai baju tu lepas tu dia ambik kuah ayam kicap tu dia pergi tuang kat dada dia aku tekejut dia tarik leher aku suruh jil4t kuah yang kat dada dia

Tu baru kes malas dia Belum lg setiap bulan dia akan beli barang online bayangkan min tengah2 bulan tahu2 whatsap masuk dari dia no account suruh saya bank in barang2 dia

Admin. Saya baru kahwin 1 tahun 3 bulan. Saya straight to the point jelah. Macam ni, isteri saya ni pemalas sikit. Sampai malas dia tu tunggu saya bangun tidur suruh amik remote tv kat atas meja bg dia. Ha kira macam tulah. Saya ada anak sorang 11 bulan. Saya kerja pagi sampai petang kadang malam, … Read moreTu baru kes malas dia Belum lg setiap bulan dia akan beli barang online bayangkan min tengah2 bulan tahu2 whatsap masuk dari dia no account suruh saya bank in barang2 dia

memang diakui suami bercerai semasa isteri dia berpantang sebab langsung tak boleh nak boleh layan suami asyik sibuk dengan anak

Hi admin, tolong postkan penulisan saya ni ye. ok saya mengaku ni fake acc. saya dah lama dah baca cerita dalam krt ni. And mostly prempuan yang berlagak baik dan suci ala2 mal4ikat gitu kononnya merana ditinggalkan suami. baru semalam saya baca cerita pasal bercerai ketika dalam pntang sebab suami curang dengan prempuan yang dikenalkan … Read morememang diakui suami bercerai semasa isteri dia berpantang sebab langsung tak boleh nak boleh layan suami asyik sibuk dengan anak

selagi duit dalam akaun bank suami tidak habis selagi itu dia akan minta dan akan ada saja yang perlu di bayar

Assalammualaikum warga KRT dan admin KRT. admin tolong HIDE kan details FB saya dan gambar profile FB saya . terima kasih admin. saya nak share pengalaman saya semenjak status saya jadi isteri orang dan ibu kepada 3orang anak ( 1 perempuan 2 lelaki ) usia perkahwinan saya dan suami sudah pun 10 tahun . saya … Read moreselagi duit dalam akaun bank suami tidak habis selagi itu dia akan minta dan akan ada saja yang perlu di bayar

Kau bayangkan suami aku yang hensem bergaya bersama dengan perempuan yang serupa bibbik suami cakap Selama kawin mereka tak pernah bahagia

Asalamualaikum admin da warga krt. Saya kenal dengan seorang lelaki bekerjaya, berharta, mampu. Lelaki itu mula nya mengaku bujang. Jadi saya terima. 2 bulan kenal. Akhirnya kantoi dia suami orang. Luluh hatk aku min. Tapi demi cinta dan sayangkan dia. Aku redha… Dia ajak aku kawin min, tapi kami terpaksa kawin senyap2 sebab dia tak … Read moreKau bayangkan suami aku yang hensem bergaya bersama dengan perempuan yang serupa bibbik suami cakap Selama kawin mereka tak pernah bahagia