wife dia serang aku dan sebab daarah muda time tu aku rasa tercabar dan marah dari sekadar layan tak layan aku buat seolah2 aku suka kat laki tu selepas itu.

Salam min, aku cuma nak luahkan kekesalan yang pernah aku lakukan hingga berlaku penceraian, dan aku tahu aku akan dikecam tapi aku nak cerita jugak, sebab sampai sekarang aku rasa menyesal dan rasa bersalah yang amat,maaf andai berterabur sebab aku tak pandai bercerita. Masa umur aku 19, mak aku benarkan aku bekerja sebab aku tak … Read morewife dia serang aku dan sebab daarah muda time tu aku rasa tercabar dan marah dari sekadar layan tak layan aku buat seolah2 aku suka kat laki tu selepas itu.

Kadang nak nangis bila depan counter nak bayar pampers tapi bila buka wallet duit tidak ada sedangkan duit dalam wallet tu lah duit terakhir

Salam..admin hide kan fb saya ye.. Pesanan ni untuk kaum yang bergelar suami. Para suami “isteri di ciptakan dari tulang rusuk kamu, bukannya tulang belakang untuk sara hidup kamu” banyak suami sekarang ni yang tak sedar akan tanggungjawab sendiri, biarkan isteri yang uruskan semua,,isteri yang bayar semua tanggungan keluarga,,semua kerja rumah isteri yang buat. Isteri2 … Read moreKadang nak nangis bila depan counter nak bayar pampers tapi bila buka wallet duit tidak ada sedangkan duit dalam wallet tu lah duit terakhir