Saya ada stalk isteri m di fb cantik orangnya tengok gambar2 yang dia share dia fb kadang2 rasa tak sampai hati tapi saya keliru

Hai krt, Saya ada masalah dengan suami dan dalam proses bercerai. Saya belum ada anak dan saya pun memang nampak bujung. Kerjaya saya sekarang lasak dan banyak komunikasi dengan lelaki. Keadaan saya yang busy dan suami tak faham kerjaya saya mungkin punca rumah tangga goyah. Padahal sebelum kawin saya dah bagitau karier saya macam mana. … Read moreSaya ada stalk isteri m di fb cantik orangnya tengok gambar2 yang dia share dia fb kadang2 rasa tak sampai hati tapi saya keliru

isteriku pernah pinjamkan aku duit rm10k untuk mulakan bisnes kami walaupun aku nak bayar balik tapi isteri aku tak nak

Assalamualaikum warga KRT mohon jasa baik admin untuk hidekan profil ku. Aku sudah 3 tahun berumah tangga, isteri yang cantik, rajin, pandai masak dan kami dikurnakan seorang anak yang sangat comel. Isteriku kerja pegawai kerajaan manakala aku pula seorang peniaga kecil kecilan. Alhamdulillah walaupun berniaga aku mampu beri nafkah kepada isteriku, makan, minum, pakai dan … Read moreisteriku pernah pinjamkan aku duit rm10k untuk mulakan bisnes kami walaupun aku nak bayar balik tapi isteri aku tak nak